Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, April 20, 2013

Konspirasi terancang DAP
Sudah terang lagi bersuluh.
Pepatah melayu yang amat2 kena dengan situasi politik semasa.

Niat jahat DAP sedikit2 terbongkar. Selepas satu, satu muslihat mereka terdedah. Segala perancangan rapi mereka selama ini untuk menggunakan PAS dan mengaburi mata umat Islam terbongkar lagi!

DAP kononnya marah2 kerana mereka tak dibenarkan menggunakan lambang roket komunis walhal ROS dah mengesahkan bahawa tiada larangan berbuat demikian. Yang sebenarnya, mereka kecewa kerana tak dapat nak menggunakan lambang bulan PAS untuk mengaburi mata pengundi2 Islam.

Tak perlu nak hurai panjang pasal ini. Banyak konspirasi DAP yang dah terbongkar tapi puak2 penyokong PAS masih buta tuli tak mahu terima kenyataan. Entah apa lah yang dah diberi makan oleh keturunan komunis itu kepada penganut2 PAS sehinggakan apa yang DAP buat nampak indah belaka.

Segala2nya sudah jelas. DAP memang jahat! Segala kata2 dan tuduhan Lim Guan Eng ke atas BN sebenarnya adalah kata2 yang menuding ke mukanya kembali. Jangan biarkan DAP berkuasa! Kalau roket dah mendarat ke bulan, pastinya bulan akan gerhana dan tiada harapan lagi. 
No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.