Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, January 19, 2015

Apa Kejadahnya TV3 berselingkuh Dengan KETUM Anwar Ibrahim Untuk Menjatuhkan Tun Daim?

January 19, 2015

Sejak bila TV3 menjadi lidah pembangkang untuk bersuara? Saban hari kita disogokkan oleh TV3 dengan temuramah-temuramah bersama pemimpin-pemimpin pembangkang dan kemuncaknya adalah semalam apabila TV3 telah berselingkuh dengan Ketua Umum KETUM@ Anwar Ibrahim untuk membelasah Tun Daim. Lupakah TV3 siapa Anwar Ibrahim yang mereka bogelkan saban malam dalam kes liwat beliau?

Info yang layak dipercayai terdapat gerakan terancang oleh Hantu Raya (HR) bersama-sama beberapa orang lagi, seperti orang yang pernah mendakwa mempunyai bukti berkotak-kotak terhadap Anwar Ibrahim serta seorang lagi yang bekerja di Pejabat PM sedangkan adiknya seorang pemimpin pembangkang, untuk menjatuhkan Perdana Menteri. Mereka telah beberapa kali ditemui bermesyuarat di Shangri La, Putrajaya untuk menjayakan kerjasama dengan KETUM.

Setakat ini belum dapat disebut nama sehingga bukti kukuh diperolehi memandangkan Hantu Raya (HR) memang terkenal dengan sikap mengupah peguam-peguamnya untuk menutup mulut sesiapa sahaja dengan cara menyaman. Namun HR mesti ingat perancangan beliau untuk membunuh karier politik DS Najib Razak dari dalam Pejabat PM bukanlah satu rahsia lagi. Ianya merupakan 'open secret' sepertimana rahsia beliau dibuang kerja oleh syarikat makanan terkemuka di Malaysia kerana aktiviti 'blowjob' beliau. You better watch out man!

Cr : CTS

3 comments :

Anonymous said...

Kan stesyen tu berlambak si LIBERAL-BANGANG! Tengok sajalah program MENTOL-JAHANAMnya - para juri artis dua ekoq amat BONGKAK tu asyik MEMPERLEKEHkan Bahasa Melayu/B. Kebangsaan; asyik berlagak cakap OMPUTIH! Dan sekoq juri tu juga dok hina pula wanita pakai tudung!

Ya, inilah yg. diajaqkan stesyen BIADAP ni pd. jenerasi MUDA kita - supaya bersifat BONGKAK dan ala-LIBERAL-BANGANG-pemuja-Barat/Zionis-KEPARAT!

Nek Tempoyak.Anonymous said...

Tandanya tv3 nak hancur, siapa saja yg bersengkokol akan terkena badinya.

Anonymous said...

ternyata perjuangan JJ masih belum selesai. dendam lama terhadap tun M dan Daim yang masih berbara kembali membakar.

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.