Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Thursday, April 4, 2013

Anwar Biseksual: Pendedahan Dokumen Pembelaan Nalla Di Mahkamah


BRO ANWAR BIN IBRAHIM
B. A.B. I.


BABI (Bro Anwar bin Ibrahim) akan mampus tak lama lagi kerana sudah diserang virus HIV positif, jangkitan kerana menutuh China doll, Siam doll, Sukma dll.

Marilah  kita beramai2 sembahyang hajat dan berdoa semoga REALITI  ini dijauhi.


Sebagai umat Islam kita wajar berdoa memandangkan semakin hari semakin dimakan virus HIV positif. AMIN AMIN  YA ROBBIL 'ALAMIN... Insya Allah.


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.