Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, April 5, 2013Ingatan kepada semua orang Islam dan Melayu Malaysia...

Sesungguhnya pilihanraya umum ke 13 ini ialah pilihanraya mempertahankan akidah! mempertahankan kesucian agama! mempertahankan kedaulatan negara! mempertahankan maruah bangsa! mempertahankan kemerdekaan negara..!

Jangan diberi satu undi pun kepada mereka yang mahu menghapuskan agama dan bangsa kita..! Ini negara kita..! tanah tumpah darah kita..! disini kita lahir..! disini juga lah tubuh kita bakal bersemadi...!

Kepada Allah Berserah..!


Sebar-sebarkan...
No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.