Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, April 13, 2013

#PakatanRanjang: Mustafa Ali Tak Berani Nafikan?? #GE13


"UMporNO dan seks memang tak boleh dipisahkan..." itu frasa tipikal cacai pakatan bila meletus lagi skandal seks melibatkan pimpinan mereka. Kali ini kononnya orang no.4 dalam hieraki PAS, Setiausaha Agungnya Datuk Mustafa Ali.

Dan seperti biasa penganut PAS akan mencipta pelbagai teori rekayasa bagi menutup kesumbangan tersebut... termasuk mencipta foto2 so-called-superimpose tahap tadika.

Apa yang menarik selepas video tersebut tersebar meluas di ruang maya sejak tengah malam tadi, Mustafa Ali enggan memberikan sebarang komen mengenainya... TERMASUK MENAFIKANNYA?? Susah sangat ke nak menafikan jika tidak pernah buat kerja terkutuk sebegitu??

Kepada penganut2 PAS bawa2 la bertobat... kembali kepada ajaran Islam sebenar, jauhi sifat2 khawarij, tentu tak terjebak dengan unsur2 yang menyerlahkan kemunafikan sendiri... kerana ALLAH MAHA BERKUASA!!

 
No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.