Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, April 8, 2013

PANAS! VIDEO TIKAM LIDAH PENYOKONG ANWAR TERSEBAR! #PRU13

Di bawah adalah klip video yang menunjukkan aksi penyokong pembangkang Anwar yang tidak tahan dengan kebenaran yang didedahkan kepada hadirin.


Lihat video di bawah:


Video : segelintir orang yang tak tahan dengan kebenaranDi bawah adalah keterangan video di dalam youtube :
Rakaman perlakuan "Barua-barua Yahudi" dan "Pengkhianat kepada Agama" yang mengganggu pembentangan kertas kerja Tuan Haji Naser Disa bertajuk "Ancaman Terhadap Kedaulatan Islam Agama Negara" di Seminar Mendaulatkan Islam Agama Negara (SEMAIAN) pada 6hb April 2013 di Dewan Besar Insitut Tadbiran Islam Perak (INTIM).
Inilah masaalahnya apabila ada segelintir orang yang masih tertutup hati dan matanya untuk melihat kebenaran yang diterangkan di depan mata mereka.  Memalukan!
baca seterusnya

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.