Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, April 3, 2013

Projek MRT RM80 Billion ? LEMBU PKR MENIPU LAGI !!!


JAMBU ANWAR ~ SEDAP MULUT DIA BERCAKAP
Pada fasa pertama MRT berjumlah 23 Billion di mana PROJEK MRT ini daripada Sungai Buloh ke Kajang.

Fasa kedua projek MRT akan bermula pada 2015 selepas fasa pertama projek MRT siap. Kos fasa kedua projek MRT baru mencecah 13 Bilion.

Kalau dikira sekalipun kedua-dua fasa projek ini, hanyalah mencecah dalam 36 Billion. Angka paling tepat menurut kementerian berwajib ialah 36.6 Billion.

Jadi, di mana dakwaan RM 80 billion itu ?
No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.