Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, April 5, 2013

RIBUAN HADIR CERAMAH DEPAN RUMAH TIMBALAN PKR MACHANG


Ceramah C. N. AFGHANI BUAT NIK AZIZ TIDUR TAK LENA MANDI TAK BASAH
Bekas ahli pas seumur hidup,Rahsia memali pecoh tabung doh,, Ambik nok 5000 ore memenuhi kawasan anjung bakti Nati tengok gambar mi masuk ko dop dlm HARamKAH

Ceramah ni buat betul2 depan rumah tim pkr machangSEMENTARA ITU
Alhamdulillah.. Suasana di Majlis Solat Hajat dan Ceramah Pendita di SK Sri Kereteh malam tadi, insyaallah Kelantan milik BN !!

Pada beberapa hari lepas pula jelas setiap ceramak ulama pondok dan para pendita serta ngo2 islam mendapat sambutan hangat yang membuat PAS semakin goyang sekarang
Ceramah PENDITA P027 Tanah Merah, N027 DUN Gual Ipoh.

Gelombang merah!
TAHNIAH PADA YG DAH KEMBALI PADA UMNO .BUKTI YG MENUNJUKKAN UMNOLAH YG MEMPERJUANG ISLAM PADA YG TAK TAU FAKTA TU BOLEH RUJUK PADA MINDA PONDOK PARA PENDITA DAN KETAHUILAH DAP SEDANG BERUSAHA MELEMAHKAN KITA HUJAH YG PERSATUAN MINDA2 PONDOK BERLANDASKAN AL QURAN ,SUNNAH DAN KITAB2...MAKA KITA WAJIB MEMPERTAHANKAN SEGALA YG BERLANDASKAN KEBENARAN No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.