Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, April 3, 2013

Saksikan Perdana Menteri Berucap Secara Langsung Di TV Pada Pukul 11.30 Pagi Ini.LIVE Dari Pejabat PM !!

Jam 1130 pagi nanti PM akan ke udara..samada untuk bubar parlimen atau untuk buat pengumuman khas untuk rakyat Malaysia !! Kita sama-sama tunggu !

Kepada Jentera BN kita doakan anda semua bersedia..dan kita yakin anda sudah lama bersedia..
Kepada Jentera BN..kita doakan hati-hati anda semua di satukan..
Kepada Jentera BN..doakan agar Allah bersama kita !..aminn..No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.