Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, April 1, 2013

Video - Pelacur Remaja Terbaru Di Kelantan, Sekali Main RM100


Sahabat blogger Gelombang Kick terus menciptakan kejutan. Ikuti pendedahannya:


Negeri Kelantan hari ini semakin menjadi indah khabar dari rupa setelah diabaikan oleh kepimpinan Pas dalam segala aspek. Kita rakyat Kelantan sentiasa dicandui dengan pelbagai retorik serta janji-janji kosong tanpa pelaksanaan sempurna sudah lebih 23 tahun. Bo lah weiiii!


Sepatutnya negeri Kelantan yang unik dan dikatakan diterajui oleh Ularmak tidak harus wujud pusat-pusat sosial pelacuran seperti yang dipaparkan dalam rakaman ini. Sudah lah  kita mundur dengan pembangunan, patutkah kita semakin maju dengan pelacuran. Bo lah weiiii!


Ketika ditemuabual oleh wartawan NST, salah seorang dari remaja berusia 19 tahun yang terlibat dengan aktiviti pelacuran yang berasal dari Tumpat mendakwa, kegiatan pelacuran itu dijalankan antaranya di Jalan Limau Manis dan Jalan Gajah Mati sebelum memasuki hotel dengan 'charge' dikenakan sebanyak RM100 sekali 'main'. Bo lah weiiii!

Pelbagai golongan yang datang melanggan pelacur remaja itu, yang muda sudah tentu namun yang tua nak mampus pun turut tak terkecuali termasuk kakitangan kerajaan.  Golongan muda yang datang melanggan pula dikatakan terlebih dahulu menelan pil kuda untuk memulakan aksi 'main'.  Pengalaman nakal turut dikongsikan pelacur itu dengan Tok Aji Pas, yang pada mulanya pelacur berkenaan beranggapan Tok Aji itu ingin menangkapnya, namun tidak disangka-sangka Tok Aji kelarah Pas itu datang dengan tujuan melanggannya dengan extra bayaran sebanyak RM300. Bo lah weiiii!


 "Ado sekali tu ado orang alim mari, ingat ke nak igak, (tangkap) rupa-rupanya mari nak main jugak" huduh molek..kah!kah!kah! ..Bo lah weiiii!


Bagaimanapun kesimpulan dari cerita-cerita yang dikongsikan remaja itu ianya berpunca daripada masalah peluang pekerjaan yang sangat terhad di Kelantan, atau dengan kata lain masalah 'pitis', pemimpin Pas hanya reti kutip 'pitis' tapi tak reti nak buat 'pitis kepada rakyat. Oleh itu bo lah weiiii!.

Anda Mampu Mengubahnya!!!


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.