Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, April 5, 2013

AWAS !!!! MOHAMAD SAIFUL MANSUR yang telah membelasah Pemuda BN ADAKAH INI SAMSENG UPAHAN ???Inilah lelaki Melayu bernama MOHAMAD SAIFUL MANSUR yang telah membelasah Pemuda BN bernama Mamat dihadapan CIMB Jln Jujur, Bandar Tun Razak tempoh hari. Diminta semua penyokong BN berhati2 dengan lelaki ini kerana beliau berisiko boleh mendatangkan kecederaan
Dimaklumkan bahawa Mohd Fadzili (Mamat) Ketua Gerak Gempur PDM Bandar Tun Razak telah dibelasah hingga cedera oleh Ahli PKR yg dikenali sebagai Mohamad Saiful Mansur awal pagi tadi kerana isu menaikkan bendera PEKIDA. Kejadian berlaku dihadapan CIMB Jalan Jujur, Bandar Tun Razak, KL turut disaksikan Pengerusi PDM Hisham Hamidi yg berada ditempat kejadian dan mengesahkan pergelutan dan tumbuk menumbuk telah dimulakan oleh ahli PKR. Sehubungan itu satu lapuran polis telah dibuat oleh Mohd Fadzili.
No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.