Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, April 5, 2013

Ketua Pemuda Pas Selangor bikin hal lagi, kini menghina ATM pulak.



Admin cuma nak pesan jer pada yang asik nak hina pasukan keselamatan kita kalau satu hari tentera ni terserempak anda tetiba makan penampo baru tau hikhikhik....

Beginikah sikap rakyat Malaysia? Ketua Pemuda Pas Selangor bikin hal lagi, kini menghina ATM pulak. Apakata kita tangkap makhluk ni, kita hantar dia pergi menentang pengganas sulu secara solo. Harap semua rakyat malaysia membuat laporan polis, kita gesa dia dihadapkan kemuka pengadilan. Tolak pakatan rakyat demi keharmonian negara.




No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.