Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Thursday, April 4, 2013

#GE13 : VIDEO CINA PENANG MARAHKAN GUAN ENG, GELAR JANJI TAIK LEMBU!
Mohon rakan-rakan sebarkan video ini supaya lebih ramai rakyat sedar yang orang Cina di Pulau Pinang pun menyesal undi DAP. Guan Eng apa peduli, dia bukan orang Pulau Pinang.Dalam video di atas, MPA perasan ada seorang pakcik tak berambut. Mungkin pakcik yang sama dalam video ni.


 *Orang Cina Pulau Pinang dah tolak DAP. Hanya orang Melayu yang macam pakcik ni la yang masih sokong. Kesian.

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.