Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Thursday, April 4, 2013

Gambar Anwar Ibrahim Bohong Rakyat Secara Terang-terangan.


 Kempen yang terbaru Anwar yang menunjukkan dia tolak basikal.Hakikatnya, masih ada rakyat terutamanya yang percaya bahawa Anwar hidup susah, 'kais pagi makan pagi'.


Rumah berjuta-juta Anwar Ibrahim

Masih ramai orang kampung yang percaya Anwar hanya naik kereta Proton Saga.


Kereta 'proton saga' Anwar.

Itulah hakikat yang ada pada persepsi penyokong kuat Anwar Ibrahim di kampung.


Anwar memang pandai berlakon. Ada masa, dia turun ke ceramah naik motorsikal untuk raih simpati.
Tapi sekarang, kebanyakan masa dia akan turun berceramah naik bas mewah. Kononnya, perjalanan menaiki bas lebih menjimatkan.
Sebenarnya, Anwar menaiki bas ketika hampir tiba ke lokasi. Sebelum tu dia masih naik kereta mewah. Pandai sungguh pak Sheikh kita berlakon.Lebih 3 buah kereta mewah mengiringi bas Anwar. Salah satunya membawa Anwar sebelum naik ke bas.

Jadi kalau Anwar nak berkempen tolak basikal memang tak patutlah. Cukup-cukuplah menipu penyokong anda. Kenapa Anwar tak berani berkempen dengan meletakkan gambarnya menaiki jet mewah?

*Kalau tak menipu, bukan Pak Sheik Anwar Al-Juburi namanya!


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.