Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Tuesday, April 2, 2013

HANGAT HANGUS!!! Hadi Awang lancar tema baru untuk FITNAHIni dia..
King of Fatwa dalam Malaysia ni...
Lelaki yang suka mengeluarkan fatwa-fatwa moden berlandaskan aspek kepentingan politik.
Fatwa hanya akan dipaculkan daripada mulutnya apabila ada sesuatu isu itu membawa kepada kepentingan atau kegunaan parti kesayangan mereka, parti serpihan dan parti orang kecewa, PAS.

Nah!!!
Menjelang PRU13 apa katanya si Presiden PAS???

"InsyaAllah kita akan menghadapi PIlihan Raya Umum pada bila-bila masa. Walaupun Datuk Mustapha Ali, Setiausaha Agung (PAS) menganggar tarikh-tarikh tersebut, saya yakin UMNO yang mengepalai barisan Nasional (BN) akan mendapat nasihat bomoh terlebih dahulu."

"Kerana UMNO ini percaya pada bomoh. Dia (UMNO) tanya bomoh terlebih dahulu lah nak tetapkan (tarikh) pilihan raya ini. Mungkin kalau bomoh dia tentukan kalau awal, awal lah. Tak sepertinya seperti tarikh yang Datuk Mustapha sebut tadi," - Hadi Awang

Jika dulu kalau ada apa apa isu yang tercalit pada dahi pemimpin/pentadbiran PR maka mereka akan kata konspirasi UMNO/BN.

Hari ini, pasal pembubaran parlimen pun mereka sedaya upaya untuk menuduh kerajaan dengan bukan-bukan.


KONSPIRASI BOMOH


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.