Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Tuesday, April 2, 2013

Tipah TERTIPU oleh ANWAR SI KETUA PENIPU!Kalau dah namanya PENIPU.. Sampai bila-bila pun akan MENIPU.. Menipu dengan YAKIN hingga ramai yang DITIPU.. Waima mantan Perdana Menteri, Tun Mahathir Mohamad pun ditipunya selama 21 tahun! Siap boleh buat koleksi penipuan manusia bernama ANWAR IBRAHIM.. Wahai rakyat Malaysia.. Wahai Melayu PAS dan PKR.. Masih mahu terus menerus ditipu oleh PENIPU ini? Inilah kelebihannya! Jauhkan diri dari penipu agar tidak ditipu sampai mati!


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.