Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, April 10, 2013

HOT : UGUTAN BUNUH SEBAGAI UPAH APABILA PENDEDAHAN INI DIBUAT.. #GE13 #PRU13 #tolakPR #PG13

Cuba lihat video ini...video yang pasti mengejutkan kita tentang keburukan kepimpinan DAP. Kita sama-sama lihat video di bawah :

Mungkin ada diantara kita akan kata.."Merepeklah..Tak mungkin DAP berani lakukan semua perkara ini.." Tapi percayalah..semua ini akan dan boleh  berlaku jika DAP diberi kuasa..Jadikan Singapura sebagai contoh..

Untuk pengetahun anda..Lelaki ini sanggup mengadaikan nyawanya hanya kerana nak mendedahkan perkara ini..Ada saja ugutan bunuh yang diterimanya jika dia meneruskan misi pendedahan ini...fikir-fikirkan..


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.