Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, April 5, 2013

ORANG PERAK ATAU PERAK MANERM KALAU BACA APA YANG TERKANDUNG NI MACAM MEREKA NI TAU SAHAJA PERANGAI PIMPINAN MEREKA ANTARA SATU SAMA LAIN OLEH YANG DEMIKIAN ELOK JANGAN MENYOKONG PARTI YANG MEMPUNYAI MASAALAH MORAL YANG SANGAT RENDAH INI INGATLAH HUKUMAN BAGI ORANG YANG MELAKUKAN KESALAHAN MAKSIAT INI JANGAN TERTUTUP PINTU HATI TU HINGGAKAN BANYAK PENDEDAHAN DIBUAT DIKATAKAN HANYA FITNAH SEDANGKAN DIDALAM HATI TU TAK IKLAS MENGATAKAN BEGITU KALAU RASA TAK PUAS HATI TU CUBA BUAT SHOLAT ISTIQARAH SELAMA 7 HARI BERTURUT TURUT DAN INSYAALLAH ALLAH S.A.W AKAN MEMBERIKAN PETUNJUK APAKAH KEBENARANNYA INSYAALLAH...
No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.