Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Thursday, April 4, 2013

[VIDEO] KLIA, Putrajaya & RTM dikepung selepas PRU13 !!!


Awas! Pembangkang akan cetus kekecuhan pada hari pengundianRakyat Malaysia di seluruh Negara diminta berhati-hati dengan tipu helah pembangkang yang sangat terdesak mahu ke Putrajaya. Berkemungkinan kekecohan yang disengajakan dan direkacipta akan berlaku bagi menunjukkan kelemahan sistem SPR, bagi mengelirukan rakyat serta menuding jari menyalahkan UMNO.

Mohon disebarkan maklumat ini kepada  khalayak. Peliwat sanggup melakukan apa sahaja demi merampas kuasa. Awas!!!


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.