Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Tuesday, August 4, 2015

Kisah cybertrooper tegar DAP yg malang lantas meninggalkan perjuangan 'keyboard warriornya"
Buat pertama kalinya aku dedahkan ahli keluarga... kerana risikonya amat tinggi berbanding anda semua.. aku ramai musuh dan hater yang memang mahu mengenali siapa RMS yang tak pernah henti menyerang UMNO dan BN... tapi rupanya sia sia aku menghabiskan masa dan sumber utk pembangkang.... dah masuk 3 hari , 3 org ahli keluarga aku terlantar sakit, dan 3 hari juga aku tak dapat berniaga kerana menjaga mereka... puas bertanya YB dan MP yang aku sayangi.. dari pakatan pembangkang, jika ada yg sudi membantu.. rupanya aku tersilap perhitungan... aku dilayan seolah menyusahkan mereka.. baru aku sedar...dan berpijak dibumi nyata...apa yg alku lakukan ni semua sia sia.. keluarga terabai kerana terlalu bersungguh sungguh mahu melihat pembangkang menguasai negara dan KEBAJIKAN RAKYAT TERJAGA.. tapi rupanya sama saja.. baik UMNO dan PR hanya pandai memainkan sentimen rakyat saja.. usaha yg aku lakukan selama ni dimedia baru sehingga pelbagai ugutan bunuh, serta maki hamun tak berbaloi..hanya menambah musuh saja....


Nilah realiti rakyat marhean .. yang sanggup melakukan pengorbanan kerana mahukan masa depan mereka terjaga.... kini aku sedar.. sudah sampai masanya aku meninggalkan 'pertarungan' ni.. baik aku tumpukan usaha demi survival keluarga dan demi masa depan mereka...... harap anda semua dapat membantu, anggaplah ni sebagai tanda penghargaan terhadap apa yg aku lakukan selama ni... ada ramai lagi yang berkemampuan diluar sana malah lebih baik dari aku dlm penyebaran info da maklumat.... aku hanta marhean yg tidak ada nilai dimata pemimpin yg kini selesa dgn kedudukan sebagai YB dan MP, mereka menang.. aku kalah....Cr

1 comment :

Anonymous said...

Kau telah melakukan kerosakan yg teramat sangat, kau mesti bertanggungjawab keatas apa yg telah engkau lakukan. Kau jawablah dihadapan tuhan nanti. Walaupun kau mendapat kemaafan dari mereka yg kau zalimi.

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.