Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, September 23, 2013

BREAKING NEWS! ANGGOTA POLIS TERKORBAN DALAM OPERASI OPS CANTAS KHAS


Seorang anggota polis maut selepas dipercayai dihentak batu di mukanya oleh seorang penjenayah semasa melakukan Ops Lejang di Taman Teknologi Çheng Melaka pagi tadi.

Dalam kejadian pukul 8.30 pagi itu, mangsa dipukul ketika mengejar penjenayah terbabit di kawasan kilang yang menempatkan barangan besi buruk itu

Dalam kejadian jam 8.30 pagi itu, mangsa dikatakan menahan sebuah kereta dinaiki tiga lelaki sebelum dua daripada mereka ditahan, manakala seorang lagi suspek melarikan diri ke dalam belukar. Mangsa dipukul ketika mengejar penjenayah terbabit di kawasan kilang yang menempatkan barangan besi buruk itu

Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar, ketika mengesahkan perkara itu berkata, ketika mangsa mengejar seorang suspek itu, berlaku bergelutan sebelum anggota polis dihentak dengan batu dan disahkan meninggal dunia. 

Takziah kepada keluarga anggota polis berkenaan.

Sumber Berita : Kosmo dan Admin amRF


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.