Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, September 21, 2013

KAEDAH CINA DAP MEMPERJUANGKAN HAK ALAM SEKITAR# PANAS VIDEO INSIDE MESTI TONTON!!!
Eh Halo Halo cinabeng!!!... Mudahnya lu cakap... Kononnya Kerajaan Malaysia zalim lah...Apa la... Ni wahai Cina Kafir pemakan babi. Apa ko tak tengok ke laporan IAEA yang menyatakan bahawa KILANG LYNAS kat GEBENG tu bukan kilang NUKLEAR??? Bukan takat AEA mengesahkan KILANG LYNAS di GEBENG itu selamat, malah 'geng' ko sendiri pun cakap selamat.
Persoalan berikutnya, kenapa Cauvenis Cina ni membebel tak tentu pasal, sedangkan KILANG TAK BEROPERASI SEPENUHNYA??? Baik membebel banyak pun tak guna. Apa pula komen si WONG TACK tatkala kaumnya ditangkap kerana tumpahan Minyak Diesel yang menyebabkan hampir sejuta penduduk Lembah Klang berhadapan dengan gangguan bekalan air? Ternyata baik di twitter, fb atau blognya, hampeh!!! Tak berani mengeluarkan sebarang kenyataan.Inikah dikatakan pejuang alam sekitar???   


Credit :Pena Minang


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.