Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, September 16, 2013

Gempar !! Majlis Sambutan memperingati perjuangan #chin Peng akan diadakan? #DEMIRAKYAT #DAP #OhMalaysiaku #rakyatnews @abby_abadi112 @khalidismath


Di sebalik kematian bekas pemimpin Parti Komunis Malaya,  Chin Peng di Bangkok terselindung pelbagai rahsia misteri. Sejurus selepas kematian kepala pemberontak bersenjata yang bertanggungjawab menyebabkan ramai isteri menjadi balu serta mangsa kesengsaraan dan kematian akibat kekejamanya.


RUPAnya masih ada lagi sang petualang yang menyokong agenda Komunis di Malaysia ini. Petualang seolah cuba membengongkan pemikiran rakyat Malaysia. Mereka cuba membersihkan imej ganas komunis, memberi gambaran serta mengangkat perjuangan komunis sebagai pejuang kemedekaan.
Baca info seterusnya di : Kamerakupang


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.