Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, January 5, 2014

BUKAN ISLAM JER.. UNIT AMAL PUN DIBABIKAN KER?

Males nak cakap... kita tunggu dan tengok betui atau tak. Terang sudah nampaknga dipergunakan oleh kafirun bukan saja Agama Parti pun kena ikut arahan dan tunjuk kesetiaan demi nak menang atau ada rakan parti... elok la tu.... 

Kepada Pauk juak lembu roket dah boleh pertahankan kumpulan yg berjuang untuk Islam dan kini sedang berjuang mempertahankan kafir yg sudah cukup jelas pergunakan nama Allah di gereja. Adakah menyokong tentang tuhan mereka yg sama dengan Islam... Nabi Isa pulak kedudukannya dimana?

Jadi jangan buang masa dah holeh post dalam FB beramai-ramai ucap tahniah kat unit amal... bang non suka tu....No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.