Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, January 1, 2014

GEMPAR!!! BLOGGER PAS BERJAYA BUKTIKAN ROSMAH MANSOR PINDAH ASET BERBILION RINGGIT

Hebatnya gaya fitnah blogger PAS sorang ni. Penuh berseni gaya fitnahnya. Kalau ye pun bencikan Rosmah, beragaklah juga dengan Allah SWT. Bencikan Rosmah, kau jemput Allah datang jenguk bagaimana cara kau memfitnah. Kau ingat Allah tak alert ke dengan posting kau ni? 


Kasihan. Sedih. 

Beginilah Islam di tangan para pejuang PAS. Matlamat sentiasa menghalalkan cara mereka berjuang.  

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.