Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, January 26, 2014

Tanda tanda kiamat sudah berlaku


Sedar atau tidak sedar,tanda-tanda kecil kiamat sudah terjadi,namun manusia masih alpa, kemudian kini tanda-tanda besar nya telah terjadi..

Sampai bila kita hendak berhibur?bila hendak bertaubat?apabila hari tua?Jika sempat,bayangkan nyawa anda akan diambil dalam tempoh sebulan,atau esok..apa yang akan anda lakukan??Jadikan iktibar atas apa yang berlaku ke atas kematian orang-orang yang jahil..mayat tak diterima bumi,ular membelit di kubur,mayat dikorek semula dalam tempoh 3 jam,ttp sudah membusuk,rentung,air mukanya amat ketakutan,mata terbeliak..itu semua balasan di atas perbuatan di dunia,kerana mengejar perkara mazmumah,perkara mahmudah dipinggirkn.Adakah perlu sy post gambar2 tersebut??mungkin akan sy letakkan di post-post akan datang.fikirkanlah,hiburan yg melampau tanpa mengigati Allah adalah permainan syaitan dan sekutu dajjal

Kajian Hadis Rasullulah Tentang Kiamat- 10 Tanda besar Kiamat (Gempa Bumi 2)

Dipost semula dari blog sahabat efairy,holywar-efairy.blogspot yg di ban oleh sekutu mereka,

Saya juga tidak tahu berapa lama blog ini boleh bertahan.Selagi boleh bertahan akan saya bongkarkn mengenai dajjal.

Saya minta semua pembaca blog simpan data2 ini di microsoft office.mungkin data ini akan hilang suatu hari nanti. 

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.