Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, January 12, 2014

PANASS!!! KJ Balun Pemimpin UMNO. Ramai Dah Goyang?


Satu kenyataan yang KERAS dari KJ.

Dalam menangani pelbagai isu sejak kebelakangan ini, Pemuda UMNO dikatakan kurang bermaya dan lesu hingga ada yang membandingkan Pemuda zaman dahulu, lebih taring dengan peranan sebagai kumpulan pendesak.

Apa pun KJ melihat kegagalan BN kerana program-program yang dilaksanakan lebih kepada memuaskan hati pemimpin dan BUKANNYA rakyat. ANDA SETUJU?


Memang mudah untuk dilafazkan. Tetapi amat sukar untuk memperbetulkannya. Harap KJ dapat BUKTIKAN kata-kata ini bukan sekadar melepas batuk di tangga, sebaliknya bawa dan perkenalkan program yang dapat mengembalikan sokongan rakyat kepada kerajaan BN khususnya dari kalangan anak muda.


MASA UNTUK DIBUKTIKAN!!!! 

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.