Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Tuesday, January 28, 2014

Pembocoran maklumat sensitif daripada pejabat menteri Umno?

Rakan blogger ‘A Brick in the Wall’ mendedahkan baru-baru ini:

A little bird alerted that the comments by Khairy [Jamaluddin] was at the initiative of his press secretary, Regina Lee. She manoeuvred to leak a sensitive information still at cabinet discussion level.”

Regina Lee

ABITW juga menonjolkan bahawa suami Regina Lee, iaitu wartawan The J-StarTeh Eng Hock telah membongkarkan tiga cerita:

yang telah disiarkan di akhbar Jerusubang itu pada 23 & 24 Jan 2014.

ChinPengTehEngHock

Info Foto: Di belah kiri ialah Chin Peng, di kanan ialah Encik Regina Lee

Perkasa menegur KJ kenapa selaku Menteri Belia dan Sukan dia menyibuk perkara yang berada di bawah bidang kuasa Menteri menjaga hal ehwal agamaIslam — lihat ‘Isu kalimah Allah: Perkasa minta KJ jaga kementerian sendiri‘ (Antarapos, 24 Jan 2014).

Adakah Khairy campurtangan demi membela evangelista? (Regina ialah BFF Hannah)

Kalau Menteri Umno masih mahu menyimpan Musuh Dalam Selimut dan itupun seekor Scissorati, bukankah wajar Perdana Menteri mengambil keputusan membuang sahaja Gunting Dalam Lipatan?

Bak kata tweet KJ, ‘Cikgu Lembu’ patut dibuang dari perkhidmatan. Bagaimana pula dengan Menteri Kangkung?

Twitter - Khairykj- 'Cikgu Lembu' patut dibuang

Khairy
Credit for : Helen Ang

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.