Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, January 1, 2014

LAMBORGHINI HURACAN LP610-4 : KERETA LUMBA TERKINI LAMBO (9 GAMBAR)

Lamborghini Venono yang merupakan model terbaharu dan pengeluar meraikan ulang tahun ke  50 Lamborghini. Tahun ini Lamborghini Huracan LP610-4 pula akan muncul di pasaran. Huracan ialah model pengganti Gallardo yang sudah dihentikan sejak 25 November yang tahun lalu. Ia diperkasakan enjin 5.2 liter dengan 610 kuasa kuda. Huracan ialah sebuah kenderaan 4WD dan mampu memecut sehingga 323 kilometer sejam. Lambroghini Huracan akan diperlihatkan secara rasmi Mac tahun ini. Buat masa ini harga jualan masih belum diumumkan. 


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.