Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, January 3, 2014

Taktik "Baling Batu Sembunyi Bom" Sudah Tak Laku!! Jom Kita Tunjuk Kuasa Majoriti Vs KUMPULAN MINORITI SIAL!!Benarkah Himpunan Turun yang dianjurkan oleh Pakatan Pembangkang berjaya seperti yang dilaporkan Harakah Daily? Kejayaan yang bagaimana telah dicapai oleh KUMPULAN MINORITI SIAL itu?

Terima kasih buat seluruh rakyat Malaysia, dari orang kenamaan sehingga rakyat marhaen yang telah berhimpun secara aman dan bersurai sebaik tamat sambutan Tahun baru 2014,”  -Azan Safar

Adakah berhimpun secara aman yang dikatakan oleh Ketua KUMPULAN MINORITI SIALitu seperti dalam gambar di bawah iniJadi yang bergayut terpekik terlolong dalam gerombolan yang mahu merayakan sambutan Malam Tahun Baru itu siapa?

Turun juga menafikan keterlibatan dalam sebarang tindakan provokasi serta usaha yang mengganggu sambutan tahun baru malam tadi.

Bahkan, kita turut sama mengecam usaha-usaha yang dilakukan ke arah tersebut" -Azan Safar

Adakah yang dimaksudkan dalam kenyataan di atas oleh Ketua  KUMPULAN MINORITI SIAL itu seperti gambar di bawah ini?


Taktik "Baling Batu Sembunyi Bom" ini sudah basi dan tidak boleh digunapakai lagi la bodoh!!!


Jadi Aku sebagai rakyat Malaysia menyeru semua pihak yang membaca agar pergi ke Balai Polis berdekatan dan laporkan tentang niat jahat KUMPULAN MINORITI SIAL ini yang sengaja mahu menimbulkan huru-hara dengan niat menjatuhkan kepimpinan kerajaan!!

Ayuh sahabat kita tunjukkan kuasa Majoriti Rakyat Malaysia yang cintakan Keamanan!!!  

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.