Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, January 6, 2014

‘Sultan Melaka’ MURKA Dalam Facebook!

Wah marah betul ‘Sultan Melaka’, Raja Noor Jan Shah dalam Facebooknya.

Sampai satu peringkat beliau memberi amaran jangan memberi komen sebarangan dalam akaunnya.


BETA RAJA NOOR JAN SHAH INGIN MEMBERI AMARAN KEPADA SEMUA RAKAN-RAKAN FB DISELURUH DUNIA……..BERHATI-HATI MEMBERI KOMEN JIKA TIDAK FAHAM SEJARAH SEBENAR…….NANTI BURUK PADAHNYA……..HAL RAJA-RAJA JANGAN IKUT CAMPUR JIKA KITA BUKAN BERDARAH RAJA…..BIAR MAJLIS RAJA-RAJA MENENTUKANNYA…….”

Entah apa yang membuatkan ‘Sultan Melaka’ tu angin satu badan.

Mungkin sebab baru ini ‘baginda’ mendakwa telah mendapat pengiktirafan dari Mahkamah Keadilan Antarabangsa, tu yang dapat komen yang ‘menyakitkan hati’ kot…


ADALAH DENGAN INI BETA DYMM TUANKU RAJA NOOR JAN SHAH IBNI AL-MARHUM YAM RAJA TUAH SHAH BERSYUKUR KE HADRAT ILAHI KERANA DENGAN IZINNYA BETA TELAH BERJAYA MENDAPAT PENGIKTIRAFAN DARI MAHKAMAH AGONG ANTARABANGSA TENTANG TUNTUTAN BETA SEBAGAI SULTAN MELAKA.” 

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.