Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, May 4, 2013


Kurang dari 3 Jam  sebelum tamat tempoh berkempen !! Ada Calon Bebas manala yang tukar logo di saat akhir hahaha !!

Sadis, hina dan memalukan !! Stopa kena terima hakikat ini..dia juga seperti MaT Sabu, Adun Gerabak Keretapi dan kurang sikit dari Anwar..nafsu binatang yang tak berakal..nafsu sondol selagi boleh sondol !!

Hingga ke masa tamat berkempen..Stopa Ali tak mampu dan tak akan bersumpah laknat bahawa yang berzina dalam video itu bukan beliau !

Khabarnya, banner ini akan d usung ke tempat buang undi dan akan d gantungkan 60 meter dari pusat mengundi !

"..kita kena hormat SPR..syarat 50 meter tak pasang logo parti.." sinis penyokong tegar pakatan haram yang bakal mengundi BN demi sebuah kebenaran !!

Baca seterusnya :di sini


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.