Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, May 26, 2013

Dedah Kemaluan Di Red Carpet


Acara Red Carpet semasa pesta filem Cannes 2013 berlangsung dalam keadaan hujan lebat.

Seorang bintang Desperate Housewife, Eva Longoria terpaksa mengangkat gaunnya agak tinggi bagi mengelakan dari basah.

Namun bagi golongan paparazzi ini, selakan yang tinggi merupakan peluang keemasan merakamkan gambar yang nakal-nakal. Pada hari itu terbukti bintang tersebut tidak memakai seluar dalam menyebabkan kemaluannya berjaya dirakam.


Sumber


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.