Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, May 17, 2013

SATU LAGI RED BEAN ARMY DIKESANKalau diikutkan daripada apa yang dikatakan oleh bekas setiausaha kerja DAP baru baru ini dalam laman youtube bahawa red bean army ditugaskan untuk menyerang sesiapa sahaja yang dilihat sebagai ancaman kepada mereka dan orang orang disekeliling mereka.

Jom kita kongsikan satu gambar yang kemungkinan besar juga di punyai oleh red bean army seperti yang dimaksudkan.


Nampak mereka cuba menyerang Saiful Bukhari yang akan melangsungkan pernikahan beliau tidak lama lagi.

Mereka mungkin cuba untuk merosakkan hubungan diantara Saiful dengan bakal isteri beliau yang juga dikatakan pengacara di salah satu rancangan tv dalam negara.

Persoalannya, apakah faedah mereka melakukan semua ini? Dan siapa yang mengupah mereka untuk melakukan semua ni?

Dipanjatkan dia semoga Saiful dan bakal isteri beliau tabah dalam menempuh alam rumah tangga dan tidak mengambil berat apa yang dikatakan oleh cybertrooper pakatan pembangkang ini kerana kebenaran akan terbukti juga satu hari nanti.

Baca seterusnya :di sini


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.