Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, May 24, 2013

Video Aksi Tian Cuar Ketika Ditahan! [Lucu]


Video ini dikeluarkan oleh sepasukan kumpulan pasukan berbangsa cina yang menulis artikel dalam bahasa asing dalam isu penangkapan suspek penghasut iaitu Tian Cuar!Tindakkan beliau seolah-olah seperti anak kecil, Kalau tidak bersalah mengapa perlu macam ini????

Video ini seolah-olah menunjukkan pihak berkuasa menahan beliau dengan kasar sedangkan Tian Cuar telah diberi peluang untuk memberi kerjasama dengan pihak polis, gelagatnya tak ubah macam pokok pisang. Ramai penyokong sebangsanya pasti akan merasa kasihan sedangkan pihak polis tidak berniat mahu mengasarinya.
Lihat dan nilaikan, bertapa kepala BATU Ahli Palimen BATU ni!Anyway...Syabas Pihak Berkuasa!!!
No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.