Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, May 19, 2013

ANAK SETAN KENA TAHAN DALAM LOKAP, KAWAN-KAWAN SETANNYA KEPUNG BALAI DENGAN NYALAAN LILIN!!!


 

Perihal anak setan  yang bernama Adam Adli telah ditangkap dan ditahan untuk siasatan di Balai Polis Jinjang, telah pun mendapat liputan yang meluas. Kalau kita rajin jenguk Facebook, kita akan dapat melihat kawan-kawan setannya sedang meroyan sakan.

Namun anehnya, tidak ada pula sekor pun RED BEAN ARMY yang mahu memperkatakan tentang Adam Adli. Barangkali mereka menganggap Adam Adli tidak  penting dalam Pakatan Rakyat, terutama  untuk politik DAP atau boleh jadi juga mereka memang tak ambik port dengan anak setan bernama Adam Adli. Lainlah kalau namanya Chong Beng ke, David Ah Meng ke... barulah RED BEAN ARMY akan masuk buat huru-hara dengan hujah yang entah apa-apa dan lebih banyak tak kena dengan tajuk.

Bila kena tangkap, anak setan itu segera hantar TWITTER kepada kawan-kawan setannya yang lain dengan harapan, mereka akan datang dan mengepung Balai Polis Jinjang bagi tujuan memberikan tekanan kepada pihak polis dan membebaskan Adam Adli.

Maka datanglah kawan-kawan anak setan itu ke pekarangan Balai Polis Jinjang sambil membawa sepanduk termasuklah yang berbunyi, WOI BANGSAT, BEBASKAN ADAM ADLI!


Tak cukup dengan itu siap disuruh datang bawa lilin dan dinyalakan lilin tersebut sebagai simbol 'keamanan' kononnya.

Kesiannya  anak-anak setan  itu... Waktu himpunan Anwar Ibrahim di Kelana Jaya tempuhari nampak ramai juga mata sepet yang  datang, namun di sini tak nampak seekor pun mata sepet   untuk memberikan simpati kepada anak setan bernama ADAM ADLI.

Yang ada hanyalah kawan-kawan anak setan yang masuk universiti dan pusat pengajian tinggi yang lain atas nama Melayu dan Bumiputera!!!

Kesian sungguh!!!No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.