Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Tuesday, May 28, 2013

BOIKOT PRODUK ROBERT KUOK YANG TAK MEMBANTU PUN MENINGKATKAN EKONOMI MELAYU-BUMIPUTERA DI NEGARA INI!!!
1. Papparich

 

2. Old Town White Coffee

 

3. Minyak Masak Sri Murni

 

4. Produk Ikan Marina

 
5. Roti Massimo

Anda boleh menunjukkan kuasa anda sebagai pembeli dan pengguna. Tetapi anda juga boleh menggunakan hak anda untuk tidak mengendahkan usaha memboikot salah seorang daripada penyalur dana untuk kekacauan di negara ini. Terpulang kepada anda sendiri!

Begitu juga dengan pekerja Melayu-Bumiputera di tempat-tempat berkenaan... BERLAMBAK-LAMBAK KERJA LAIN DI NEGARA INI yang tersedia!!! Pergilah cari!!!

Contoh terbaik yang perlu anda fikirkan, PAPPA RICH mempunyai sijil halal JAKIM, tetapi ramuan yang digunakan, dibeli daripada pembekal yang tidak mempunyai sijil HALAL. OLD TOWN pula mendiskriminasi kaum-kaum lain, terutama sekali MELAYU-BUMIPUTERA apabila hak franchisenya hanya terhad kepada ORANG CINA SAHAJA!!! Malah para pekerjanya juga terdiri dari bangsa asing dari Myanmar.


Sumber

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.