Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Saturday, May 4, 2013

#PRU13 : Seluar Dalam "Muka Stopa Ali" Di Edar !! FREE !

Photo: Akhirnya Stopa Ali buat keputusan untuk selamatkan PAS dan tidak akan melafazkan sumpah laknat seperti apa yang diminta..Nik Aziz pun kata tak perlu bersumpah laknat..memangla, nak sumpah laknat buat apa nanti Stopa Ali terkena sumpah laknat, malu la PAS nanti..hahaha - Joe

MAMPUSSSS !!

Entah siapa punya idea nak malukan Stopa atau nak burukkan lagi nama BN..seluar dalam berwajah Stopa Ali mula d edar secara percuma d kawasan Pas & Dap bertanding !

"..kerja Dap la kot..saja nak propa supaya nampak BN terdesak"- sumber dari jentera kunyit pas celaka !

Masih ramai lagi yang terkejut bila video Stopa Berzina d keluarkan d alam maya. Seperti biasa, puok kera yang kononnya ustak ciptaan parti terus sawan dan kata ini kerja UMNO BN..nafi tal tapi tuduh UMNO punya kerja.

"..yang sedapnya Stopa..yang berdosanya UMNO BN.." keluh ahli pakatan haram jadah yang nyata kecewa kerana manusia yang bersifat iblis ini masih kekal dalam jawatan tertinggi parti..Parti Isle..!

Semuanya pakat nak tiru Anwar.."..manusia dalam video tu mirip saya tapi bukan saya.."

Video zina Stopa Ali dengan janda yang d war-warkan sebagai bini No 2 Stopa oleh puok kera pas celaka..hingga kini Stopa tak berani bersumpah laknat..dengan ambik alasan Nik Aziz tak benarkan bersumpah kerana itu bukan amalan Islam !

Buat penat je aakj dan team tunggu d Masjid Rusila tempohari !!

No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.