Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, May 17, 2013

PEKIDA & NGO2 MEMBANTAH HIMPUNAN HARAM 505 YG BAKAL DIADAKAN PADA MALAM INI


Bertempat di IPD S2, NGO2 di Negeri Sembilan hari ni membantah sekeras-kerasnya Perhimpunan Haram 505 yg dikatakan bakal dibuat mlm ini di Seremban.

Mereka mengelarkan Anwar sbg 'Penghasut Rakyat' untuk melakukan huru hara dan kacau bilau apabila keputusan PRU 13 tidak memihak kpd pembangkang.Baca seterusnya :di siniNo comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.