Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Wednesday, May 15, 2013

MUTAKHIR


PERDANA Menteri, Datuk Seri Najib Razak ketika mengumumkan barisan Kabinet barunya dalam sidang media di Dewan Persidangan, Pejabat Perdana Menteri, di Putrajaya, hari ini. Pengumuman ini disiarkan secara langsung hampir semua stesen televisyen perdana di negara ini.

Idris Jala dilantik Menteri JPM bertaraf Senator
Datuk Seri Idris Jala menganggotai Kabinet sebagai Menteri di Jabatan Perdana Menteri dan akan dilantik sebagai Senator: Najib

  • Douglas Unggah Embas dilantik Menteri Perusahaan Perladangan dan Komoditi 
  • Tengku Adnan sertai semula Kabinet sebagai Menteri Wilayah Persekutuan 
  • Noh Omar gugur, Ismail Sabri Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani 
  • Abdul Wahid dilantik Menteri di Jabatan Perdana Menteri 
  • Khairy Jamaluddin dilantik Menteri Belia dan Sukan


Sumber : BH OnlineNo comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.