Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, May 17, 2013

Hari Pertama Khairy Jamaluddin Di Kementerian Belia dan SukanMenteri Belia dan Sukan, Khairy Jamaluddin hari ini menghadiri Majlis Ramah Mesra Bersama Warga Kementerian Belia dan Sukan (KBS) bertempat di Dewan Serbaguna, Podium B, Menara KBS.

 

Ketibaan Menteri Belia dan Sukan, Khairy Jamaluddin dan timbalannya, Datuk M.Saravanan A/L Murugan disambut gembira oleh warga KBS.

 

Taklimat eksekutif kepada YB Menteri dan Timbalan Menteri Belia dan Sukan di Aras 17, Menara KBS.

 

KJ menyampaikan amanatnya kepada seluruh warga KBS di Dewan Serbaguna, Podium B, Menara KBS.

 

Sidang media Menteri Belia dan Sukan, Khairy Jamaluddin diadakan selepas berakhirnya perjumpaan mesra bersama warga KBS.


Read more : Here


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.