Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, May 19, 2013

TERKINI Guan Eng HALAU Macai PAS & PKR Keluar Dari Pulau Pinang ??!!!


Hah macam mana puak-puak macai PAS dan PKR di Pulau Pinang ? Hangpa dah bersiap ka nak keluaq dari Pulau Pinang ?? Guan Eng dah bersora tu !!

Baru ja kena provoke sikit dah nak meroyan!!! Memang sah Ketua Menteri Cina DAPigs ni tak boleh diteguq. Cuit skit pun dah maghrah... Kalau nak diikutkan amarah BN boleh buat macam-macam pada LGE nie. Tapi kita nak tengok juga apa yang musibat ni nak buat lepaih ni.

LGE dalam satu twitnya, bertanya sekiranya penyokong Pakatan Rakyat (PR) terpaksa berhijrah kerana tidak berpuas hati dengan kemenangan Barisan Nasional (BN), adakah penyokong BN akan meninggalkan negeri-negeri yang berjaya ditawan oleh BN.


Alo blader orang Melayu bukan perangai macam hangpa..Kita akur kepada keputusan, kalau nak ikutkan rasa tak puas hati tu lebih dari halau kita buat.

Lagi satu nak bagitau Guan Eng , hang sedaq dak hang tu oghang mana ? Kalau bukan oghang Pulau Pinang rasanya lebih baik hormat sikit oghang di Pulau Pinang .Jangan sampai kerana mulut badan binasa.

Cuma nak mintak kalau boleh Guan Eng mai Tasek Gelugoq , Kepala Bataih dan Balik Pulau. Lepaih tu buat satu program ceramah besar-besaran dan masa tu sebut minta semua oghang BN supaya keluaq dari Pulau Pinang...Tak pa puak-puak macai PAS atau PKR tolong atuq sat..Ada brani kar ??

Hangpa rasa apa berlaku ??? Baca juga di blog matkilaupenangNo comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.