Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, May 24, 2013

Misteri Black Out Ketika Proses Pengiraan Undi! Blackout 505#


Selepas ini apa lagi yang macai-macai nak spin? 

Lihat ada 3 dulang, yang tengah tu dulang Pas. Jika  blackout berlaku di Gelang Patah, Pas tidak bertanding di Gelang Patah.

Fitnah apa barang sebegini boleh mencemarkan kredibeliti SPR untuk menunjukkan seolah-olah SPR membantu BN. Maka sewajarnya saman saja puak-puak kera ni yang awal-awal lagi dah buat lakonan yang tidak mantep. Lawak Bodoh!!!


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.