Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, May 17, 2013

MEREKA LEBIH RELA DITIPU OLEH ANWAR


Kesian pulak tengok orang orang kat dalam gambar di bawah, mereka memegang poster 'BLACKOUT 505' tapi mereka sendiri tak tau dimana kejadian tersebut berlaku dan apa yang pasti, mereka hanya mendengar perkara tersebut dari Anwar Ibrahim.

 

Yang  kelakarnya, Anwar sendiri pun tak tau dimana kejadian blackout ni berlaku kerana ianya adalah rekaan semata mata demi untuk menunjukkan bahawa beliau layak untuk menjadi Perdana Menteri dan undi dari rakyat tidak mahu diguna pakai.

Cuba tanya sendiri pada Anwar dimana kawasan blackout tu dan jangan hanya mendengar apa yang beliau katakan sebab semua rakyat Malaysia tahu bahawa Anwar memang kaki putar alam yang amat hebat.

Sebenarnya, kes blackout tidak ada dimana mana kawasan pengiraan undi pun, sebab pengiraan dibuat seawal jam 5.30 petang hari yang sama, jadi dimana kes blackout yang disebut sebut tu berlaku?

Sampai hari ni, Anwar masih tidak mampu untuk membuktikan bahawa perkara tersebut berlaku dimana mana dan jelas terbukti bahawa ianya hanyalah rekaan semata mata.


Baca seterusnya :di sini


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.