Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, May 17, 2013

Anwar Fitnah Polis & UMNO !! "Bangla Undi UMNO & Polis Eskot Bangla Ke Pusat Mengundi"
"Orang Bangladesh berbaris mengundi, mana mari ? - Tak Tahu ?


Bila Kerja ? - 2 Tahun

Mana Kerja ? - Sana

Apa Datang  ? - Undi

Siapa suruh Undi ? -Bos

Undi Sapa ? - UMNO

Sapa yang Eskot ? - POLIS Eskot !!! "

Ini antara ucapan hapak Anwar di depan anak-anak kera hitam dalam jagaannya di Taman Puteri Wangsa, Ulu Tiram, Johor yang mana turut di sertai oleh beberapa penceramah bodoh yang lain..kononnya mereka yang di pentas itu adalah pemimpin pilihan rakyat..tuuuiHHH !!

Kejadian ini berlaku lebih kurang jam 11 malam pada 15hb Mei yang lalu..bergema sorakan anak kera hitam dalam jagaan Anwar..malah ada yang bertakbir khabarnya..pergHHH makin gila Anwar..makin tersepit..makin terdesak..dan yang pasti..Anwar bakal berhadapan dengan pertuduhan yang maha berat ini !!

Anwar terus mengasak dan makin bebas bermaharajalela..seolah-olah Malaysia ini sudah tidak ada undang-undang yang mampu menyekat apa saja yang dia buat..dia seolah-olah berjaya melihatkan pada anak-anak kera dalam jagaannya bahawa Kerajaan BN yang ada sekarang amat LEMAH dan takut untuk bertindak terhadapnya !

Apakah dengan fitnah ini POLIS dan UMNO masih hendak berdiam diri ?

Apakah Ketua Polis Malaysia yang baru masih ingin membiarkan fitnah yang 'mengguris' nama baik POLIS ini terus berleluasa ?

Apakah UMNO, samada UMNO Johor atau UMNO Malaysia ingin melihat saja tohmahan yang sudah mula bertukar menjadi racun ini terus menerus berleluasa dan akhirnya semua fitnah ini menjadi benda BETUL ?!!

Masih wujudkan KEBERANIAN dalam diri UMNO dan POLIS ?

Karpal Singh sendiri sudah MENARIK diri dari 'perjuangan peribadi' Anwar ini..Karpal sendiri kata beliau tidak setuju 'menggulingkan' Kerajaan dengan cara Arab Spring melalui jenama baru yang d canangkan oleh Anwar - MALAYSIA SPRING !!

Kepada UMNO..bangkitlah !!
Kepada POLIS..bangkitlah !!

Ada seksyen 500, dakwa atas kesalahan fitnah !! ini seksyen paling kurang..semaklah mana-mana yang terbaik untuk dakwa dan sumbat Anwar..Rakyat Malaysia nak tengok sejauh mana anak-anak kera d bawah jagaan Anwar ini buat RUSUHAN !!..dia pikir dia je yang mampu huru harakan Malaysia..dia pikir kita ni batang pisang ke apa ?!!

Malah Peguam Negara juga boleh mendakwa Anwar di bawah akta SOSMA 2012 - Akta Kesalahan Keselamatan (langkah-langkah Khas 2012) kerana menggugat Keselamatan Awam !! Ada Berani ?!!

Khabarnya ada rakaman VIDEO saksi yang menunjukkan Anwar dengan bongkaknya menghina POLIS dan UMNO !!

Aku cadangkan UMNO Saman saja Anwar RM200 juta !!


Baca seterusnya : Di sini


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.