Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, May 5, 2013

VIDEO HOT : DUA DIBOGELKAN KERANA MENYOKONG BN...


Insiden ini berlaku di Dataran Merdeka semalam, Inilah gelagat kumpulan pencacai pakatan haram yang membuat memprovokasi serta mencetuskan kekecohan terhadap pengguna lalu-lintas dikawasan tersebut..

Dua orang lelaki yang menunggang motorsikal turut menjadi mangsa provokasi pencacai pakatan haram kerana membawa bendera BN, Apa yang terjadi ialah motorsikal yang ditunggang oleh penyokong BN ditendang.

Selepas itu berlaku sedikit pergelutan dan pencacai pakatan haram mengepung serta memaksa mereka membuka baju BN yang dipakai jika mahu dilepaskan...

Ini pakatan haram belum lagi pegang negara..Apa akan jadi jika parti sanjungan mereka dapat perintah negara...HANCUR MALAYSIA...

Jadi..jika anda sayangkan Malaysia dan cintakan keamanan..UNDILAH CALON BARISAN NASIONAL..No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.