Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Sunday, May 5, 2013

GEMPAR #PRU13!!! RAHSIA PENGUNDI BANGLA & MYANMAR TERBONGKAR..!!!


 

Aku dapat aduan dari pembaca pasal puak-puak Pakatan Haram dok upload gambar + video Bangla dan Myanmar cuba mengundi..

Nak tahu rahsianya? Heheee.. Meh sini aku cerita...


Maklumat yg diterima sebentar tadi, Pembangkang mengupah Bangla dan Myanmar untuk muncul di beberapa lokasi mengundi. Ada yang ditahan puak PKR di Kelana Jaya.

Daripada maklumat yang diterima, Bangla dan Myanmar tersebut tak tahu apa pun. Mereka diupah untuk muncul disana dan PR menangkap mereka untuk mewujudkan perasaan marah rakyat terhadap BN.

Jadi, tolong beritahu teman2 kita, mereka yang ditangkap itu semua, seorangpun tiada IC. Kalau ada IC pun tu semua IC palsu!!! macamana nak mengundi? Jangan biarkan diri kita dibodohkan oleh pihak pembangkang..!!!

Dah dapat pencerahan? So tunggu apa lagi? Sebarkan la taktik jijik Pakatan Haram tu.. Heh! Aku dah jangka dahhh...

Baca seterusnya : di sini


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.