Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Thursday, July 18, 2013

KURANG AJAR!!! LEPAS BUKA PUASA DENGAN BABI, SEKARANG CINA KIASU JUAL AL QURAN DI PLAZA LOWYAT PULAK..


Bangsa DAPig ni memang sengaja cari nahas.. Memang melampau dan sengaja nak cetus rasa tak puas hati dikalangan umat Islam di Tanah Melayu ni.

Belum reda lagi kecoh pasal pasangan cina bogel ajak orang melayu buka puasa dengan Bak Kut Teh, sekarang ni muncul pulak berita pasal cina bangsat jual Al Quran di Plaza Lowyat..

Apa nak jadi ni beb??? Takkan puak-puak Yahudi Asia tu nak suruh orang melayu mengamuk pulak kot? Mana pi pihak yang bertanggung jawab menangani semua perkara sensitif macam ni? Makan gaji buta ke?

Macam gampang sungguh la!!!!

Baca seterusnya : di sini


No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.