Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Friday, July 5, 2013

PANAS BERAPI! SYARIKAT CINABENG DISERANG KERANA MENGHINA ISLAM?

Artikel dan gambar di bawah ini dipetik dari blog Cili Padi. Terkejut jugak dan tak sangka yang Foto Zzom adalah merupakan sebuah syarikat Cina yang membuli pekerja melayu Islam, maka natijahnya seperti yang anda lihat kat bawah ni...

Wa dengar semua kedai Foto-Zzoom di Lembah Klang ditutup hari ini akibat serangan cat merah atas semua 25 cawangan.
Cinabeng kena ingat Melayu bersabar ada hadnya..... No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.