Megat Panjialam

. إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنيَانٌ مَّرْصُوص 61.4. Sesungguhnya Allah menyukai orang yang berperang dijalan-Nya dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti suatu bangunan yang tersusun kokoh.

Monday, July 8, 2013

Tikus yang terover saiz

Gambar lawak

Mak ai.. Bapak besar gile tikus ni? Kalau buatkan lauk untuk sorang punya makan, gerenti seminggu pun tak habis baham. Huhu.. Tapi ada ke yang makan tikus kat sini? Hee.. Lagi gambar kat bawah ni.

Gambar lawak

Tengok tu, saiz pun dah mengalahkan kucing. Biasa kita dengar tikus takut kucing. Sekarang ni dah terbalik, kucing plak kecut nengok tikus. Huhu.. No comments :

DISCLAIMER

Blog ini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian blog ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Penulis tidak memaksa anda memasuki blog ini dan tidak akan bertanggungjawab jika ada yang tercedera atau tersinggung emosi, atau disaman jika melanggar akta mesin cetak dan lain-lain undang-undang yang berkaitan. Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.